INFORMATION

CECILIA WULLT

Legitimerad läkare och specialist i allmänpsykiatri med mångårig erfarenhet av psykiatrisk mottagning. Iinriktning på olika tillstånd av ångest och depression. Legitimerad terapeut med psykodynamisk inriktning. Mottagningen tar emot patienter från 18 år och uppåt.

AVGIFTer

Avgiften är för närvarande 300:- per besök.
Alla avgifter är samma som i den offentliga vården.
Du kan endast betala med betalkort.
Tänk på att ha med dig betalkort och legitimation.

Bokning och AVBOKNING

Boka via kontaktformulär .  Läs under fliken KONTAKT.
Återbud lämnas bäst via kontaktformulär (eller telefon) senast 24 timmar före besöket, annars räknas det som ett uteblivet besök.
Ett uteblivet besök debiteras enligt region skånes regler. Högkostnadskort eller frikort gäller inte vid uteblivet besök.
Vänligen ta alltid med en identitetshandling vid första besöket.

MOTTAGNINGEN

Besöken är vanligen 45 min. Vi första besöket brukar vi ha längre tid så att vi tillsammans kan beskriva problemet och avgöra om  en fortsatt behandlingskontakt,  behandlingsform och rimliga mål.
I behandlingen kan ingå psykoterapi och läkemedel.

Detta är en  psykiatrisk mottagning baserat på ett samverkansavtal med Region Skåne vilket är en trygghet för dig som patient. Jag arbetar ensam och har inte administrativt stöd. Det gör att det tar ett par dagar att besvara kontaktförfrågan. Periodvis blir det fullbokat. Det fungerar inte för mig att ha en väntelista.